Workshop Dertigers Dilemma

Uit de rats, voor iedereen van 20 – 40 jaar die worstelt met levensvragen en keuzestress

Nieuwe data in januari/februari worden gepland. Locatie: Amsterdam en Noordwijk. Stuur mij een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden over de definitieve data.

Deze workshop kan ook incompany worden gehouden. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Velen hebben er zonder het precies te weten last van: het dertigers dilemma. Op het oog succesvol in werk en/of relatie, maar toch met de nodige twijfels hoe nu verder. Vragen als welke baan past nu echt bij mij, wat voor een soort relatie wil ik nu echt, in wat voor een levensstijl voel ik mij het prettigst, wil ik nog kinderen en zo ja wanneer? Kortom wat wil ik eigenlijk in het leven dat nog komen gaat en wat wil ik er het liefste uithalen? Het zijn allemaal vragen die om antwoorden vragen en die tot die tijd voor ongewenste onrust en spanning kunnen leiden. Stress die negatief uitpakt voor de persoon zelf maar ook voor zijn zakelijke en privé omgeving.

In de workshop Uit de Rats wordt stapsgewijs het dilemma ontrafeld en worden antwoorden gegeven op de vragen die te maken hebben of ‘dit het nu allemaal is’ en hoe nu verder.

Veel twintigers en dertigers met zelfde dilemma’s

“Mensen met een ‘dertigers dilemma’ hebben last van keuzestress: wat zijn nu voor hen de beste vervolgstappen. Zowel zakelijk als privé. Achter hun vragen zit een dieper dilemma: veel mensen weten zelf niet meer wie ze zijn door de vele keuzes die zij moeten maken in een samenleving die steeds meer van ze vergt. Pas als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je keuzes maken die goed zullen uitpakken voor de rest van je leven. Een kleine geruststelling voor betrokkenen is dat zij deel uitmaken van een groot en groeiend leger van twintigers en dertigers met dit dilemma.. “

Wie heeft het dertigersdilemma?

Het dertigersdilemma is een verzamelnaam voor mensen van 20 – 40 jaar, die met één of meer van bovenstaande aspecten te maken hebben. Ze zijn vaak hoger opgeleid en hebben een goede baan. Ze hebben al een aantal jaren werkervaring en hebben maatschappelijk al wat bereikt. Toch zitten ze niet lekker in hun vel en twijfelen ze over hun loopbaan, relatie en kinderen. Stress is een kenmerk bij het maken van beslissingen.

Voor meer informatie: caroline@wiebengacoaching.nl of bel 071 36 18 181 of 06 34 203 503

Persoonlijke groei